Konferencija Zdrava budućnost djece stiže u Viroviticu! Prijave za sudjelovanje otvorene

15.03.2024. Vijesti 0

Konferencija Zdrava budućnost djece stiže u Viroviticu! Prijave za sudjelovanje otvorene

Inicijativa Zdrava budućnost djece uskoro dolazi u Viroviticu na predstavljanje svojih ciljeva i akcija! Uzbuđeni smo te vas pozivamo na predstavljanje inicijative i konferenciju koja će se održati idućeg petka, 22. ožujka s početkom u 11:30 u Tehnološko inovacijskom centru Virovitica na adresi Matije Gupca 78.

Okrugli stol sa stručnjacima

Cilj konferencije je okupiti predstavnike vlasti, prehrambene industrije te stručnjake iz područja odgoja i obrazovanja te zdravstva kako bi se raspravilo o štetnosti zabranjenog pesticida klorpirifosa u poljoprivredi, ali i na dječji razvoj. Središnji dio programa konferencije bit će okrugli stol pod nazivom Zdrava budućnost bez klorpirifosa na kojem će sudjelovati predstavnici inicijative, stručnjaci iz područja poljoprivrede i nutricionizma te dječjeg razvoja.

Kome je namijenjena konferencija?

Inicijativa “Zdrava budućnost djece” nastala je kao reakcija Centra za nestalu i zlostavljanu djecu na pojavu zabranjenog pesticida klorpirifosa na području Republike Hrvatske tijekom studenog 2023. godine. Naš cilj je okupiti stručnjake iz područja odgoja i obrazovanja, nutricionizma, agrobiotehnike i drugih relevantnih disciplina kako bismo ukazali na ovaj ozbiljan problem i stvorili okruženje za zdravu budućnost djece.

Konferencija je namijenjena stručnjacima i djelatnicima poljoprivrednih škola, predstavnicima vlasti i industrije, zdravstva i ekologije,

Prijave su dostupne putem obrasca na dnu vijesti.

Predstavljanje inicijative “Zdrava budućnost djece”:

  • Datum i vrijeme: 22. ožujka 2024. u 11:30
  • Mjesto: Tehnološko inovacijski Centar Virovitica
  • Prijave: Moguće su putem obrasca na linku.

Sudjelovanje je besplatno, ali broj sudionika je ograničen. Prijavite se na vrijeme i pridružite nam se u stvaranju zdravije budućnosti za našu djecu!


Pratite nas na društvenim mrežama!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *